Українські стартапи представлять на IT-виставці у Лас-Вегасі

Українські стартапи представлять на IT-виставці у Лас-Вегасі

Укрінформ
Український павільйон на одній з найбільших світових технологічних виставок в Лас-Вегасі Consumer Electronics Show буде відкритий 10 січня о 22:00 за київським часом.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр фінансів Олександр Данилюк.

"Сьогодні о 22:00 за київським часом разом з UVCA та Western NIS Enterprise Fund відкриємо український павільйон на одній з найбільших світових технологічних виставок в Лас-Вегасі Consumer Electronics Show. Я радий бачити інноваційні українські компанії, що розвиваються відповідно до основних міжнародних трендів (штучний інтелект, віртуальна реальність, дрони тощо). Я вірю в ринок, приватну ініціативу, креативність і кропітку роботу. Саме це дозволило українським стартапам потрапити на цю виставку", - написав Данилюк.

Він переконаний, що наша країна має всі шанси стати одним з основних IT-центрів у Європі. 

"У нас є чудові стартапи, розвинена інфраструктура, висококваліфіковані фахівці та уряд, який розуміє необхідність створення кращих умов для бізнесу та готовий працювати над цим", - зазначив Данилюк.

Читайте також: Гройсман: Україна стане брендом, яким будемо пишатися

Прогнози з розвитку ІТ-сектора в світі вражають: розмір світового Українські стартапи представлять на технологічній виставці у Лас-Вегасіринку в 2018 році досягне $3,7 трильйона, що на 4,3% більше, ніж у 2017 році ($3,5 трильйони). Країна, яка прагне до сучасної, диверсифікованої та стійкої економіки, має будувати її на основі інноваційних технологій, акцентував урядовець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-