Київ став п’ятим містом у світі, де можна оплатити проїзд банківською карткою

Київ став п’ятим містом у світі, де можна оплатити проїзд банківською карткою

Укрінформ
Київ став 5-м містом у світі, де можна розрахуватися банківською карткою на турнікеті, та першим, - де банківську картку можна використати як проїзний у метро.

Про це поінформував директор Департаменту транспортної інфраструктури Сергій Симонов під час форуму Smart City Forum 2017, що пройшов у Києві, повідомляється на офіційному інтернет-порталі Київської міської державної адміністрації.

«В Україні запрацював AndroidPay, за допомогою якого можна оплатити проїзд у метро. Достатньо підв'язати свою банківську картку під додаток і піднести телефон до турнікету. Ламаємо традицію кас, черг і незадоволених пасажирів», - розповів Симонов.

Читайте також: Комунальники на вихідних обмежать рух Московським мостом у Києві

Зазначається, що сплатити за проїзд банківською карткою з безконтактним додатком PayPass наразі можна на Троєщинській та Борщагівській лінії швидкісного трамваю.

У найближчій перспективі – реалізувати можливість оплати проїзду банківською карткою з безконтактним додатком PayPass на міській електричці. А в другому кварталі 2018 року планується ввести електронний квиток у наземному громадському транспорті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-