Virgin Hyperloop One почне в 2019-у будувати швидкісну лінію

Virgin Hyperloop One почне в 2019-у будувати швидкісну лінію

Відео
Укрінформ
Виконавчий директор Virgin Hyperloop One Роб Ллойд підтвердив, що компанія розраховує почати будівництво до 2020 року.

Про це повідомляє Futurism.

«Ми впевнені, що почнемо будівництво в 2019 році з початкового тестування на рівні видобутку в 2021 році», - сказав Ллойд, розмовляючи з The National.

Тим не менш, є ще питання про те, де цей проект розпочнеться. У Сполучених Штатах існує значний інтерес з боку транспортних відомств, і Колорадо виступає в якості відмінного варіанти, але також ймовірно, що ним може стати інше місце в світі.

В одному з речень, був намічений маршрут, який з'єднає Мехіко з Гвадалахарою, але також існує інтерес до Hyperloop, що з'єднує північну Європу і можливість реалізації проекту в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Ллойд також звернувся до питання про те, наскільки дорого буде коштувати квиток. Недоброзичливці системи припустили, що вартість реалізації мережі може зробити цю форму транспорту доступною тільки для дуже заможних людей.

Однак Ллойд стверджує, що ціни на квитки будуть тільки на дві третини вище за високошвидкісний залізничний транспорт. Він припустив, що поїздка між двома містами на відстані 50-60 кілометрів може коштувати всього 5 доларів.

Гроші стануть основним фактором в будь-якому проекті Hyperloop, але фінансова підтримка компанії здається досить надійною. Він вже зібрав 245 млн дол. США для фінансування своїх зусиль, причому ця цифра підкріплена великими інвестиціями Річарда Бренсона на початку цього місяця, коли стартап був перейменований в Virgin Hyperloop One.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-