LeoGaming та Mastercard запустили Facebook-бота для грошових переказів

LeoGaming та Mastercard запустили Facebook-бота для грошових переказів

Укрінформ
LeoGaming та Mastercard запустили Facebook-бота для грошових переказів з картки на картку.

Відтепер клієнти українських банків можуть здійснювати безпечні грошові перекази в один клік у Facebook, навіть не тримаючи платіжну картку в руках.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі Mastercard.

"Компанія LeoGaming у партнерстві з Mastercard запустили LeoBot - платіжного бота у соціальній мережі Facebook з інтегрованою платформою цифрових гаманців Masterpass, який дає змогу здійснювати грошові перекази між картковими рахунками українських банків з мобільного в один клік. Проект реалізовано за технічної підтримки TAS Link та платформи UniBot", - відзначать у Mastercard.

Навігація між функціями бота відбувається за допомогою команд, які можна обрати серед переліку, чи навіть прописати власноруч. Завдяки інтеграції з Masterpass здійснити грошовий переказ з використанням бота можна навіть не тримаючи платіжну картку в руках. Для цього необхідно лише один раз ввести дані банківської картки чи авторизувати раніше створений гаманець Masterpas. Під час подальшого використання LeoBot можна буде швидко обрати шаблон платежу на основі попередніх транзакцій та здійснити грошовий переказ в один клік. Гарантом безпеки переказів з Masterpass є Mastercard.

"В Україні вже тисячі торговців приймають оплати з Masterpass. У співпраці з нашим партнером LeoGaming ми робимо ще один крок назустріч новим можливостям для миттєвих грошових переказів, таким чином інтеграція Masterpass у месенджер робить грошові перекази максимально технологічними", - прокоментує віце-президент з розвитку бізнесу Mastercard в Україні Сергій Францішко.

Після здійснення переказу бот надсилає звіт, який зберігається в історії платежів, доступній через окрему команду LeoBot. Умови здійснення переказів: розмір комісії - 0,8% від суми переказу + 2,5 грн; сума переказу - від 1 до 14999 грн.

Читайте також: Mastercard вбудувала сканер відбитків пальців у нові карти

"Створення LeoBot для LeoGaming - це перший крок нашої групи компаній на шляху активної присутності на ринку неігрових онлайн-платежів, який ми раді реалізувати в тісному партнерстві з Mastercard. Операційно він став можливий завдяки політиці лібералізації НБУ у сфері e-commerce. Маємо надію, що наш спільний проект зробить грошові перекази максимально зручними для користувачів", - коментує генеральний директор компанії LeoGaming Альона Дегрік.

LeoGaming - міжнародна процесингова компанія, що забезпечує прийом платежів на користь онлайн-ігор, ігрових сервісів, електронних гаманців та ін. У партнерстві з провідними платіжними системами України та світу компанія забезпечує надійне і безпечне зарахування коштів на рахунки користувачів, доступність поповнення в будь-якому платіжному терміналі на вигідних умовах, а також працює над залученням на український ринок провідних світових видавців і розробників ігрового контенту. Слідкуйте за новинами компанії та ігрового бізнесу на сторінці компанії у Facebook.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-