Subaru вироблятиме електрокари й гібридні модулі

Subaru вироблятиме електрокари й гібридні модулі

Укрінформ
Японський виробник Subaru до 2021 року запустить випуск електрокарів - це будуть електричні версії уже існуючих моделей. А у 2018 році компанія представить гібридні моделі з можливістю підключення електромодулів.

Про це повідомив президент корпорації Subaru Ясуюкі Йошінага виданню Bloomberg, пише прес-служба компанії.

«Цього року компанія планує витратити 1,2 млрд доларів на наукові дослідження і розробки. Subaru планує установку електричних силових агрегатів на своїх існуючих моделях, а не створення нового електромобіля. Цей крок дозволить використовувати переваги технологій безпеки автомобілів Subaru, одночасно усуваючи необхідність партнерства з іншими автовиробниками», - сказав Йошінага.

На його думку, це дасть можливість споживачам обрати підходящий тип двигуна у рамках однієї моделі. Ключовим питанням для компанії стане вибір постачальників акумулятора і двигуна. Рішення про це має бути прийнято приблизно через рік, серед можливих партнерів розглядаються компанії Panasonic Corp. і Samsung Electronics Co.

Як зазначається, на даному етапі Subaru приділяє першочергову увагу витратам на електрифікацію в порівнянні з іншими технологіями, такими як автономне водіння і оснащення автомобіля доступом в інтернет. Таким чином, компанія передбачила в бюджеті 134 млрд. Ієн (1,2 млрд. доларів США) на дослідження і розробки на 12 місяців до березня 2018 року, що більш ніж удвічі перевищує суму, витрачену за 2013-2014 фінансовий рік.

Фото: Автоексперт

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-