Найшвидшим у світі автомобілем став

Найшвидшим у світі автомобілем став "Додж Демон"

Відео
Укрінформ
Американці показали довгоочікуваний Dodge Challenger SRT Demon, який став найшвидшим у світі серійним автомобілем з розгону з місця до 97 км/год. Цю швидкість він набирає за рекордні 2,3 секунди.

Про це повідомляє "Популярная механика".

"Challenger SRT Demon долає настільки значущу для американців відстань у чверть милі (402 метри) всього за 9,65 секунди і розвиває швидкість 225 км/год, а це ще один рекорд для серійних автомобілів", - зазначається в публікації.

При розгоні автомобіль розвиває рекордну прискорення в 1,8 g. До того ж, «Демон» став першим у світі серійним автомобілем, який при старті з місця відриває передні колеса від землі. На двох колесах SRT Demon проїжджає 89 сантиметрів. Це досягнення навіть потрапило в Книгу рекордів Гіннесса.

Dodge Challenger SRT Demon буде випущений в кількості 3300 екземплярів, 300 з яких призначені для Канади, а решта 3000 — для США. Ціна не перевищить 100 тисяч доларів, при цьому на автомобіль діятиме звичайна заводська гарантія на три роки або 36 тисяч миль, а також п'ятирічна гарантія на силовий агрегат, причому власника не позбавлять гарантії навіть при участі в драг-рейсингу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-