Українці активно купують електрокари. Лідирує Nissan

Українці активно купують електрокари. Лідирує Nissan

Інфографіка
Укрінформ
Загальна кількість зареєстрованих уперше електромобілів протягом 2016 року та І кварталу 2017 року становить 2 284.

Про це інформує прес-служба Головного сервісного центру МВС. 

«Головний сервісний центр МВС оприлюднює показники електромобілів на дорогах в Україні, що були зареєстровані вперше протягом 2016 року та І кварталу 2017 року: статистика реєстрації за регіонами та календарним роком, популярні марки авто та навіть їх кольори. Загальна кількість зареєстрованих уперше електромобілів за цей період становить 2 284», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що впродовж останніх років в Україні, як і загалом у всьому світі, спостерігається стрімке зростання попиту на електромобілі, які мають низку переваг перед бензиновими чи дизельними.

Найбільший попит на електромобілі, за даними сервісних центрів МВС, прослідковується у м. Києві, Одеській та Харківській областях, слідом йдуть Дніпропетровська, Львівська, Київська та Запорізька області. 

«У першому кварталі 2017 року показники зросли майже вдвічі - 620 зареєстрованих авто порівняно з першим кварталом 2016 року - 294 зареєстрованих авто. Окрім цього, можемо побачити різний попит на авто залежно від місяця, вподобання та доступності конкретних марок на українському ринку», - зазначає керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Зазначається, що будь-який електромобіль, так само як і авто з двигунами внутрішнього згоряння, потрібно реєструвати у сервісних центрах МВС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-