Італієць розробив дерев'яний електровелосипед

Італієць розробив дерев'яний електровелосипед

Відео
Укрінформ
Італійський дизайнер Джорджо Р. Р. Барбагалло розробив двомісний транспортний засіб Barbagallo X01 - триколісний електричний велосипед, використовує електродвигун, який дозволяє збільшити потужність за рахунок того, що велосипедист крутить педалі.

Про це повідомляє Naked Science.

"Корпус веломобіля виконаний з дерева і покритий вуглецевим волокном. Його верхня оболонка з полікарбонату оснащена 120-ватною сонячною панеллю SunPower, яка вбудована в дах і заряджає літій-фосфатну акумуляторну батарею. Одного повного заряду акумулятора, який є знімним, вистачає на 4 години їзди або на 70 км дороги", - зазначається в публікації.

Максимальна швидкість Barbagallo X01 становить 25 км/год. Серед інших особливостей веломобіля можна відзначити наявність повноцінної системи освітлення, передні і задні амортизатори, невеликий вантажний відсік і дискові гальма на всіх колесах. Загальна вага триколісного транспортного засобу становить 55 кг. Варто відзначити, що дизайнер планує також створити чотириколісний версію.

Наразі на краудфандинговій платформі Indiegogо проходить збір коштів, необхідних для запуску веломобіля у повноцінне виробництво. Там кожен бажаючий також може оформити попереднє замовлення на новинку за ціною близько 16 000 доларів. Перші поставки повинні початися в червні 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-