«Богдан» показав новий броньований автомобіль для військових

«Богдан» показав новий броньований автомобіль для військових

Фото
Укрінформ
Компанія «Богдан-Моторс» продемонстрував військовим броньований автомобіль Барс-8 та спеціальний військовий «командирський» автомобіль Богдан 2351 власної розробки.

Про це повідомляє сайт корпорації «Богдан». 

За інформацією прес-служби підприємства, показ нових зразків озброєння та військової техніки відбувся на полігоні військової частини А2772, що у Бердичеві, в рамках підготовки у 2017 році особового складу підпорядкованих військових частин сил спецоперацій Збройних Сил України.

Як стверджують у корпорації, за результатами показу військові спеціалісти відмітили, що військова техніка «Богдан-Моторс» оптимально розрахована на виконання військових завдань та відповідає вимогам ЗСУ.

За даними «Богдан-Моторс», броньований автомобіль «БАРС-8» позиціонується як автомобіль підвищеної прохідності та стійкості. Він має вантажопідйомність більше 2-х тонн та призначений для перевезення особового складу до 10 чол. по пересічній місцевості з метою виконання тактичних завдань. 

Спеціальний «командирський» автомобіль Богдан 2351 - це повнопривідний п'ятимісний автомобіль з дизельним силовим агрегатом об'ємом 2,0 л потужністю 105 кВт (143 к.с.), що поєднаний з механічною 6-ступеневою КПП. Його особливістю є кліренс 200 мм та можливість блокування міжосьового диференціалу, що підвищує прохідні якості автомобіля в умовах бездоріжжя. Богдан 2351 здатен взяти на борт 5 чоловік в обмундируванні та перевозити вантаж масою до 1100 кг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-