Приват24 оновить дизайн і функції

Приват24 оновить дизайн і функції

Укрінформ
Пріоритетами ІТ-стратегії ПриватБанку в 2017 році стануть ПриватМаркет і Приват24. Зокрема, Приват24 найближчим часом отримає новий дизайн і нові функції.

Про це повідомляє прес-служба банку.

"Універсальний торговельний майданчик «ПриватМаркет» та електронний банк Приват24 стануть одними з пріоритетних напрямків ІТ-стратегії ПриватБанку, затвердженої правлінням банку в 2017 році", - йдеться в повідомленні.

Зі слів заступника голови правління банку Олександра Дрелінга, ПриватБанк підтверджує статус найбільшої української ІТ-компанії та планує цього року збільшити інвестиції у власні розробки та зберігати найбільш конкурентні умови для програмістів та ІТ-спеціалістів.

"Як ІТ-компанія, сьогодні ПриватБанк розширює свій ринок за рахунок можливості брати участь у проектах діджіталізації фінансового сектора та системи держуправління і держпослуг, використовувати напрацювання й досвід банку для впровадження інновацій у державному секторі", - зазначив Дрелінг.

ПриватБанк також буде розширювати співпрацю з нашими партнерами: як хмарними сервісами, такими, як Corezoid, так і значущими для країни волонтерськими проектами, як iGov. За словами Дрелінга, одним з напрямків розвитку ПриватМаркету є створення на його базі зручного майданчика для проведення державних тендерів і реалізації держпроектів, а також реалізація можливості автоматизованого керування витратами та бюджетами держпідприємств.

Найпопулярніший в Україні мобільний та електронний банк Приват24 найближчим часом не тільки отримає новий дизайн і нові функції, а й стане базою для розвитку загальнонаціональних і регіональних цифрових сервісів (електронний квиток, картка городянина) та інших проектів smart country.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-