У США не знайшли дефектів у автопілоті Tesla

У США не знайшли дефектів у автопілоті Tesla

Укрінформ
Національна адміністрація безпеки дорожнього транспорту (NHTSA) США закрила розслідування аварії з автомобілем Tesla під управлінням автопілота, що сталася 7 травня 2016 року, бо не знайшла дефектів в апараті.

Про це повідомляє AIN.ua.

"За минулий рік сталося кілька аварій за участю автомобілів Tesla під управлінням автопілота. Ключовий інцидент стався 7 травня 2016 року, коли водій електромобіля загинув після зіткнення з трейлером. Національна адміністрація безпеки дорожнього транспорту (NHTSA) США аналізувала інцидент близько 10 місяців і нарешті закрила розслідування, не знайшовши дефектів в автомобілі Tesla Model S", - йдеться в повідомленні.

В рамках розслідування Tesla надала регуляторові дані, зібрані компанією для визначення впливу автопілота на безпеку водіння.

"Компанія Ілона Маска знаходиться в унікальній позиції для визначення впливу автопілота на безпеку водіння. Незважаючи на те, що машини потрапляють до власників з необхідним для автономного водіння обладнанням, активується воно оновленням ПЗ. За нього власникам доводиться платити кілька тисяч доларів. Оскільки покупці можуть активувати опцію після отримання авто, Tesla може проаналізувати ефект від автопілота", - зазначає ресурс.

Згідно з даними компанії, наданими регулятору, установка автопілота знижує аварійність на 40%.

Рівень аварійності в електромобілях Model X і Model S 2014-2016 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-