Tesla запровадила плату за зарядку нових авто

Tesla запровадила плату за зарядку нових авто

Укрінформ
Tesla Motors оголосила вартість зарядки автомобілів на станціях мережі Supercharger. Плата стягуватиметься тільки з власників електрокарів, які були куплені після 15 січня поточного року.

Про це повідомляє інформаційно-аналітична група AUTO-Consulting.

"Покупці нових Tesla Model S і Model X отримають разом з автомобілем карту на безкоштовні 400 кіловат-годин енергії, що еквівалентно приблизно одній тисячі миль пробігу (1600 кілометрів). Після цього за користування станціями Supercharger доведеться платити. Передбачено два варіанти оплати, які залежать від штату: за хвилину і за кіловат-годину. У першому випадку ціна змінюватиметься залежно від потужності використовуваної зарядки — до 60 кіловат (або коли станція ділиться з іншою машиною), а також при перевищенні цього значення, коли використовується надшвидка "заправка", - йдеться в повідомленні.

Усім нинішнім клієнтам компанії платити за користування мережею Supercharger не доведеться. Зараз у світі працюють 734 станції. Вони розташовані в Північній Америці, Європі, Азії й Австралії.

Крім того, підзарядити Tesla можна і від побутової електромережі, щоправда довго і доведеться купувати адаптер. У цьому разі заправка буде за тарифами електрокомпанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-