Виробник аксесуарів

Виробник аксесуарів "злив" дизайн Galaxy S8

Фото
Укрінформ
Galaxy S8, пристрій, який має допомогти Samsung реабілітуватися за провал Galaxy Note 7 і "відбити" вкладені та втрачені гроші, знову показали на фотографії.

На цей раз знімок надійшов від виробника чохлів та захисних кейсів для смартфонів, тому висока ймовірність того, що перед нами даний пристрій, а не макет, концепт або прототип, пише портал uip.me.

"Фотографію "злила" компанія Ghostek, що випускає аксесуари для смартфонів. Водонепроникний кейс Ghostek Atomic 3 для Galaxy S8 вже продається на сайті виробника за ціною 60 доларів, хоча до анонсу нового флагмана Samsung залишилося майже три місяці. Зазвичай креслення і рендери нових пристроїв потрапляють в компанії на зразок Ghostek задовго до релізу, щоб ті встигли випустити чохли та кейси для нових пристроїв вчасно", - йдеться у публікації.

Судячи з фото, Galaxy S8 отримав вигнутий з двох сторін AMOLED-дисплей, що займає практично всю передню панель, і сканер відбитків пальців, вбудований прямо в екран. Фізичних клавіш навігації кнопки Home немає. Особливий інтерес викликає задня частина пристрою – тут відсутній LED-спалах над камерою. Або інженери Samsung від нього відмовилися, що малоймовірно, або розмістили навколо фотосенсора.

Минулого тижня китайці опублікували в Weibo інший знімок Galaxy S8. Пристрій, показаний на знімку, схожий на девайс, який "злили" сьогодні. Незважаючи на це, остаточний дизайн смартфона залишається під питанням.

Samsung представить новий флагман в квітні. Презентація відбудеться в Нью-Йорку, а продажі почнуться через кілька тижнів після анонсу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-