Німці посадять на Місяць надрукований на 3D-принтері апарат

Німці посадять на Місяць надрукований на 3D-принтері апарат

Фото
Укрінформ
Німецька команда PART-TIME SCIENTISTS, яка бере участь в конкурсі Google Lunar X-Prize, обіцяє у 2017 році висадити на поверхню місяця апарат, який практично повністю надрукований на 3D-принтері.

Про це інформує УНН з посиланням на дані команди проекту.

"До проекту входить космічний модуль ALINA, який був побудований для транспортування двох місяцеходів на поверхню супутника землі. Другий місяцехід служить страховкою першого, якщо той з якихось причин вийде з ладу. Космічне судно має можливість транспортувати до 100 кг", - йдеться в публікації.

Сам місяцехід має назву Audi lunar quattro, і оснащений електричним приводом на всіх 4 колесах, під'ємними сонячними панелями, акумуляторами для живлення апарату, всіх його компонентів та камер, які допоможуть зробити знімки поверхні Місяця в високій якості.

Як повідомили розробники, місяцехід буде використовувати ряд корисних технологічних функцій, для того щоб продемонструвати і показати нові методи освоєння космосу.

У 2007 році конкурс Google Lunar XPRIZE закликав вчених з усього світу впоратися з унікальним завданням - сконструювати, зібрати і посадити на поверхні Місяця апарат, проїхати 500 метрів і відправити знімки з камери апарату назад на Землю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-