Студенти Могилянки перемогли у конкурсі зі створення мобільних додатків Google

Студенти Могилянки перемогли у конкурсі зі створення мобільних додатків Google

Відео
Укрінформ
Українська команда студентів Києво=Могилянської академії перемогла у конкурсі Google зі створення мобільних додатків AdMob Student Challenge 2016.

Про це повідомляється в офіційному блозі Google-Україна.

"Отже, після розгляду робіт 4 регіональних фіналістів наші судді вибрали глобального переможця, який отримає головний приз - поїздку до Сан-Франциско з відвідуванням Googleplex. Переможець конкурсу - барабанний дріб - українська команда Turbo Rocket Games з додатком Dragon Sim Online!" - йдеться у повідомленні.

Загалом свої додатки, монетизовані за допомогою AdMob, на конкурс подали понад 100 студентських команд з усього світу.

Turbo Rocket Games розробляє та випускає мобільні ігри категорії "симулятори". У складі команди розробників чотири особи: менеджер Turbo Rocket Games Володимир Дученчук, ігровий дизайнер Ярослава Гірілішена, програміст Ілля Бакуров та бекенд-розробник Сергій Доценко. Всі учасники команди були або є студентами Києво-Могилянської Академії, факультет інформатики.

За словами судді конкурсу і президента з видавничих справ Glu Mobile Кріса Ахавнра, після вивчення бізнес-звітів він "був вражений кількістю ідей, які кожна команда вклала в свої додатки". "Я впевнений, що ці фіналісти матимуть великий вплив на мобільну екосистему”, -наголосив Ахавнр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-