Apple представила нові iPhone та iPad

Apple представила нові iPhone та iPad

Укрінформ
Компанія Apple у США представила новий смартфон iPhone SE з екраном у чотири дюйми та планшет iPad Pro в розмірі 9,7 дюймів.

Презентація відбулася у Купертино, що в США.

Назва першої новинки – iPhone SE – розшифровується як Special Edition. Вона стала найбільш компактним смартфоном компанії від 2013 року. Останньою до цього часу моделлю з чотиридюймовим екраном був iPhone 5S.

Фактично iPhone SE є телефоном з дизайном iPhone 5S, але з начинкою від iPhone 6S. Очікується, що ціна на новий смартфон становитиме від 400 доларів у США.

Що ж до iPad Pro, то дисплей новинки у компанії назвали «найкращим екраном планшетів в історії Apple», у тому числі завдяки технології True Tone Display, за допомогою якої колірна палітра зображення адаптується до навколишнього середовища.

Також планшет отримав підвищену продуктивність, поліпшену 12-піксельну основну камеру зі спалахом, якою можна знімати 4К-відео, 5-мегапіксельну фронтальну камеру, підтримку стилуса для малювання і 256 ГБ пам'яті.

За словами виробників, новий пристрій має стати заміною персональних комп'ютерів на операційній системі Windows.

31 березня 9,7-дюймовий iPad Pro повинен надійти в продаж за ціною від 599 доларів.

Нагадаємо: в останньому кварталі минулого року Apple, незважаючи на випуск нової моделі 6S, показала найнижчі за останні роки темпи зростання продажів "айфонів". Аналітики не виключали, що у 2016 році їхні продажі скоротяться вперше з моменту випуску найпершої моделі в 2007 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-