В Японії зібрали перший у світі

В Японії зібрали перший у світі "ходячий смартфон"

Укрінформ
Компанія Sharp випустила на японський ринок одну зі своїх найбільш інноваційних розробок -перший у світі гібрид робота і телефону.

Про це повідомляє "Эхо Москвы".

"Робофон" володіє габаритами звичайного смартфону, але при цьому вміє ходити, говорити, танцювати і показувати фотографії на вбудованому проекторі", - йдеться в повідомленні.

Зовні «Робофон» виглядає як маленький чоловічок, він може розважати свого господаря піснями чи розмовою, але пристрій можна також використовувати і для дзвінків.

Крім того, гаджет, як і будь-який інший смартфон, може знімати фото і відео. Екран розміщений на спині робота, а камера - на лицьовій частині. Також у пристрій вбудований лазерний проектор, з його допомогою робот може демонструвати відзняті фотографії на будь-якій гладкій поверхні.

Дизайн «Робофона» розробив Томотака Такахасі, який відповідав за створення Kirobo — першого робота-астронавта. В Sharp сподіваються, що «Робофон» стане для володарів більше, ніж просто смартфоном, завдяки здатності підтримувати людське спілкування. Компанія розраховує продавати близько 5 тисяч пристроїв щомісяця.

Вартість «Робофона» становитиме близько 1800 доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-