Sony презентувала новий смартфон Xperia XA Ultra з фронтальною камерою на 16 МП

Sony презентувала новий смартфон Xperia XA Ultra з фронтальною камерою на 16 МП

Укрінформ
Sony Xperia XA Ultra — це смартфон з величезним 6-дюймовим екраном, металевим корпусом і фронтальною камерою з оптичною стабілізацією на 16 МП.

Про це повідомляє SONY.

Новинка отримала безрамковий дизайн і круту фронтальну камеру, яка дозволяє робити якісні селфі навіть у темряві.

Майже всю передню панель Sony Xperia XA Ultra займає 6-дюймовий екран з роздільною здатністю Full HD (1920x1080) і піксельною щільністю 367 ppi. За продуктивність відповідає чіп MediaTek Helio P10 (MT6755), об'єм оперативної пам'яті 3 ГБ. Накопичувач вміщує 16 ГБ, є слот для карт microSD.

На задній стороні апарату знаходиться основна 21.5-мегапіксельна камера з гібридним автофокусом, але головний акцент зроблений на селфі. Лицьова 16-мегапіксельна камера зі спалахом і ширококутною оптикою (88°) до того ж оснащена системою оптичної стабілізації зображення. Акумулятор ємністю 2700 маг забезпечує до двох днів роботи, підтримується швидка зарядка. Є NFC-чіп і FM-радіо. Планшетофон працює під управлінням ОС Android 6.0 Marshmallow з фірмовою оболонкою. При габаритах 164.2x79.4x8.4 мм гаджет важить 190 г. Смартфон доступний у трьох кольорах: графітовому чорному, білому, а також у кольорі «золотий лайм».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-