Дрон Phantom 4 навчили літати за господарем

Дрон Phantom 4 навчили літати за господарем

Фото, відео
Укрінформ
Китайська компанія DJI представила нову розробку – напівавтономний літаючий дрон 4 Phantom. «Бачачи» об'єкти і уникаючи зіткнення з ними, квадрокоптер може в окремому режимі самостійно слідувати за своїм власником.

Про це повідомляє Arstechnica.

«Квадрокоптер обладнаний двома оптичними сенсорами, які в поєднанні з основною камерою дають апарату об'ємне уявлення про навколишній просторі. Phantom 4 «бачить» і реагує на що знаходяться перед ним предмети, тим самим уникаючи зіткнення з ними. На відстані приблизно 15 м від об'єкта квадрокоптер починає сповільнюватися, а на відстані 2 м – зупиняється або літає навколо власника», - зазначається в публікації.

Як отмчается, «режим орбіти» дозволив додати в роботу безпілотника напівавтономний режим. ActiveTrack дозволяє змусити дрон слідувати за власником, тримаючи при цьому дистанцію. Припустимо, людина здійснює пробіжку, а на відстані летить квадрокоптер, знімаючи свого господаря на камеру з розподільчою здатністю 4К.

Ще один режим – ТapFly – призначений для новачків. Цей режим дозволяє одним натисканням кнопки змусити безпілотник летіти в певному напрямку. У режимі Sport квадрокоптер може розвивати швидкість до 74 км/ч. Вартість 4 Phantom стартуватиме від 1,3 тис. доларів.

Планується, що з 1 квітня почнуться масові продажі новинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-