У

У "Лефортово" взяли передачі для Сущенка і ще 31 політв'язня

Укрінформ
У московському СІЗО Лефортово взяли передачі для 24-х українських військовополонених моряків, а також 8 політв'язнів: Сущенка, Балуха, Кольченка, Карпюка, Клиха, Гриба, Панова і Сизоновича. При цьому про місцезнаходження Олега Сенцова, як і раніше, невідоме.

Про це написав у Facebook український журналіст Роман Цимбалюк.

«Щойно з Вікторією Івлевою провели операцію щодо встановлення особистостей громадян України, які перебувають у СІЗО «Лефортово». Принесли передачі. І їх прийняли, що вже само по собі є великою удачею. Взяли для 24-х моряків і 8 наших засуджених. Серед них: Сущенко, Балух, Кольченко, Карпюк, Клих, Гриб, Панов і Сизонович. Усього 32 людини. Можливо, список неповний. Також незрозуміло, де Сенцов» - пише Цимбалюк.

Він окремо висловив слова подяки всім російським активістам, волонтерам, які допомагають українським політв'язням і військовополоненим, особливо Вікторії Івлевій.

Читайте також: У Росії підтвердили, що Сущенка перевели в СІЗО "Лефортово"

Минулого тижня була інформація, що може відбутися обмін утримуваними особами між Україною і Росією. Нібито, для цього значну частину українських політв'язнів привезли з різних колоній до «Лефортово».

Однак у п'ятницю СБУ офіційно заявило, що обмін відкладається на невизначений термін.

Фото: facebook.com/RomanTsymbaliuk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-