Посол України у Бельгії та депутати ЄП написали листи підтримки Сущенку і Балуху

Посол України у Бельгії та депутати ЄП написали листи підтримки Сущенку і Балуху

Фото
Укрінформ
Посол України в Бельгії, представник України при ЄС Микола Точицький та група депутатів Європейського парламенту написали листи підтримки незаконно засудженим Росією українському журналісту Роману Сущенку та активісту Володимиру Балуху, у яких 8 лютого день народження.

Про це повідомляє місія України при ЄС на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні українські політв'язні Роман Сущенко та Володимир Балух відзначають день народження в кремлівських тюрмах. Представник України при ЄС Микола Точицький та депутати Європейського парламенту Марк Демесмакер (Бельгія), Едуард Кукан (Словаччина), Чарльз Теннок (Велика Британія), Міхал Боні (Польща), Ребекка Гармс (Німеччина), Джулі Ворд (Велика Британія) та Анна Фотига (Польща) написала листи підтримки Роману і Володимиру та закликали Росію негайно звільнити всіх українських політв'язнів”. Ми також закликаємо міжнародне товариство посилити тиск на Росію та врятувати їх з російського полону», - йдеться у повідомленні.

Акція біля Європарламенту на підтримку Сущенка та Балуха / Фото: Mission of Ukraine to the EU

Читайте також: Епіфаній прийде в Укрінформ на зустріч до дня народження Сущенка

На сторінці також розміщено фото з акції біля будівлі Європейського парламенту в Брюсселі, яку провели Точицький, співробітники Представництва України при ЄС та депутати ЄП Демесмакер, Кукан, Теннок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-