Дружина і донька Сущенка отримали право на тривале побачення з ним

Дружина і донька Сущенка отримали право на тривале побачення з ним

Політв’язні
Укрінформ
Марк Фейгін, громадський захисник незаконно засудженого в Росії журналіста Укрінформу Романа Сущенко повідомив, що близькі його підзахисного отримали право на тривале побачення з ним у січні.

Про це Фейгін розповів Укрінформу.

"Тепер уже можу сказати, що близькі родичі Романа Сущенко, дружина Анжеліка і дочка Юлія, отримали право на тривале побачення з ним – три дні, дві ночі. Побачення це відбудеться упродовж січня", – сказав Фейгін.

Читайте також: Дружина Сущенка відвезе в колонію листівки солідарності

Нагадаємо: власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, в порушення міжнародних правил, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. 7 жовтня 2016 року йому пред'явили звинувачення в шпигунстві. У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. В ГУР Міноборони це спростували.

Мосміськсуд 4 червня 2018 року засудив Сущенка до 12 років засудження в колонії суворого режиму, 12 вересня Верховний суд Росії визнав це рішення "законним".

8 жовтня стало відомо про етапування Сущенка до місця відбування покарання. 7 листопада ФСВП Росії повідомила посольству України в Москві, що Сущенка етапували в колонію №11 в Кіровській області (місто Кірово-Чепецьк, село Утробино).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-