Фейгін спрогнозував, коли суд візьметься за апеляцію Сущенка

Фейгін спрогнозував, коли суд візьметься за апеляцію Сущенка

Укрінформ
Громадський захисник незаконно засудженого в РФ українського журналіста Романа Сущенка Марк Фейгін вважає, що розгляд апеляційної скарги, поданої їм у справі Сущенка, відбудеться восени.

Про це Фейгін повідомив Укрінформу.

"З приводу нашої апеляційної скарги... Зараз стає все очевидніше, що раніше осені її розгляд просто неможливий. В розпал літа ніхто цим займатися не буде. Роман зараз знайомиться з протоколом засідання. Після того, як ми отримали повний текст вироку, готуємо варіант розширеної апеляції. Тепер у нас є для цього додатковий час", - сказав Фейгін.

Він також уточнив, що Сущенко дуже розраховує на те, що переговорний процес у його справі після закінчення ЧС-2018 інтенсифікується.

Читайте також: Сущенко готує привітання сину з днем народження

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, порушуючи міжнародні правила, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому пред'явили обвинувачення в шпигунстві. У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР Міноборони це спростували.

Москміськсуд 4 червня засудив Сущенка до 12 років колонії суворого режиму. 5 червня була подана скарга на ухвалений вирок.

Фото: Роман Цимбалюк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-