Сущенко готує привітання сину з днем народження

Сущенко готує привітання сину з днем народження

Укрінформ
Незаконно засуджений у РФ український журналіст Роман Сущенко готує привітання з днем народження сина, якого не бачив майже два роки.

Про це розповів Укрінформу громадський захисник Марк Фейгін, який відвідав сьогодні свого підзахисного у СІЗО Лефортово.

"Скоро буде день народження сина Сущенко – Максима. Відкрию секрет, Роман готує йому вітання: телеграму, великі рекомендовані листи", - сказав Фейгін.

Він уточнив, як це важливо для його підзахисного. "Адже завдяки тому, що нам вдалося отримати право на побачення, дочку Юлію Роман Сущенко бачив, спілкувався. Від сина ж він тільки отримував листи, малюнки. При цьому не бачив його вже майже два роки. А у Максима зараз такий вік, коли спілкування з батьком особливо важливе", - підкреслив захисник.

Читайте також: Саміт Україна-ЄС закликав Росію звільнити Сущенка та інших політв’язнів

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка в порушення міжнародних правил затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому пред'явили звинувачення у шпигунстві. У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. В ГУР Міноборони це спростували.

Мосміськсуд 4 червня засудив Сущенка до 12 років колонії суворого режиму. 5 червня було подано скаргу на винесений вирок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-