У День журналіста Сущенко передав із ув’язнення новий малюнок

У День журналіста Сущенко передав із ув’язнення новий малюнок

Фото
Укрінформ
Від незаконно засудженого у РФ власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка в День журналіста, 6 червня, надійшов новий малюнок.

Про це розповіла його донька Юлія Сущенко.

"Сьогодні отримала від батька шістнадцятий малюнок - пейзаж австралійського міста Сідней. Можна назвати це символічним подарунком колегам на День журналіста, які, сподіваюся, підтримають його в це професійно свято", - сказала вона.

На звороті малюнка політв'язень зазначив, що під час створення пейзажу використав кулькову ручку, чай та олівець.

Роман Сущенко також поділився з родиною, що йому вже досить тривалий час не віддають листів, які надходять на його адресу в СІЗО. Крім того, вже другий місяць "розглядають" його заяву на дозвіл здійснити дзвінки рідним.

"Востаннє ми говорили з батьком на початку березня, після смерті дідуся. Батько постійно пише заяви з проханням надати йому дозвіл на нові дзвінки. За правилами СІЗО, заяви доставляють як спецпошту протягом 2-3 днів, однак батькові йдуть уже другий місяць. Очевидно, що це тиск і маніпуляція", - наголосила Юлія Сущенко.

Читайте також: Геращенко закликає створити реєстр загиблих, поранених та полонених журналістів

Як повідомляв Укрінформ, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, протиправно затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

Йому висунули обвинувачення у "шпигунстві".

У понеділок, 4 червня, Мосміськсуд засудив Сущенка до 12 років ув'язнення у колонії суворого режиму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-