Сущенка перевели до

Сущенка перевели до "одиночки" - адвокат

Укрінформ
Цієї ночі українського журналіста Романа Сущенка перевели в камеру-одиночку, як оголосили співробітники СІЗО, в «інтересах національної безпеки Росії». 

Про це Марк Фейгін розповів Укрінформу.

На його думку, це ще раз свідчить про спланованість і скоординованість всієї акції про позбавлення його статусу адвоката. «Також відомо, що якісь особи в даний момент пропонують родині Сущенка терміново поміняти адвоката. Як неважко здогадатися, при цьому називається ім'я Іллі Новікова. Нагадаю, що саме Новіков подавав першу скаргу на мене. Вона була відкинута. Але ось історія продовжилася, після запиту Мін'юсту РФ мене з другої спроби позбавили статусу. І коло замкнулося - знову-таки на Іллі Новікові. Що підкреслює сумнівність і заангажованість його поведінки», - наголосив Фейгін.

Читайте також: Фейгін пояснив, чого тепер можна очікувати у справі Сущенка

Як відомо, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка в порушення міжнародних правил затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому пред'явили обвинувачення в «шпигунстві». У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР Міноборони це спростували.

Мосміськсуд продовжив арешт Сущенка до 16 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-