Філарет привітав Сущенка: Ви страждаєте за правду, а де правда, там Бог

Філарет привітав Сущенка: Ви страждаєте за правду, а де правда, там Бог

Відео
Укрінформ
Предстоятель Української православної церкви Київського патріархату Патріарх Філарет привітав з днем народження протиправно ув'язненого у Росії власного кореспондента Укрінформу Романа Сущенка.

Відеопривітання є у розпорядженні Укрінформу.

«Шановний Романе Володимировичу, я Вас вітаю з днем народження і бажаю, щоб з Вами був Господь у таких тяжких умовах, в яких Ви перебуваєте зараз. Ви відстоюєте правду. Хоч Ви і не страждаєте за віру, як страждали мученики, але Ви страждаєте за правду. А там, де правда, там Бог. А де Бог, там завжди буває перемога. Тому ми віримо, що Господь переможе ворога-агресора. І Ви будете одним із героїв, які захищали нашу рідну українську землю від агресора», - наголосив глава УПЦ КП.

Звертаючись до журналіста, патріарх додав, що «Господь допоможе перенести ці страждання, і прийде час, коли він визволить Вас з цього ув’язнення і Ви повернетеся на вільну українську Батьківщину». 

«Тому нехай Господь надалі допомагає Вам і укріпляє Вас, надає Вам сили для боротьби», - підсумував Філарет.

Наприкінці грудня 2016 року повідомлялося, що священик Української православної церкви Київського патріархату у Підмосков'ї Святослав Скороход заніс Роману Сущенку підписаний патріархом Філаретом молитовник.

Читайте також: Геращенко привітала Сущенка: Твоє ім'я звучить у багатьох високих кабінетах світу

Як повідомляв Укрінформ, 8 лютого, в день народження незаконно заарештованого в Росії кореспондента Укрінформу Романа Сущенка, представники українського уряду, відомі музиканти та журналісти записали відеопривітання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-