Геращенко привітала Сущенка: Твоє ім'я звучить у багатьох високих кабінетах світу

Геращенко привітала Сущенка: Твоє ім'я звучить у багатьох високих кабінетах світу

Відео
Укрінформ
Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко привітала з днем народження незаконно ув'язненого у РФ власного кореспондента Укрінформу Романа Сущенка.

Вона записала відповідне відеопривітання, яке має у своєму розпорядженні Укрінформ.

«Дорогий друже Роман, впевнена, що навіть в московських застінках ти знаєш ту добру новину, що наприкінці грудня - на початку січня нам вдалося звільнити 75 бранців з окупованого Донбасу - з Донецька і Луганська. І ця добра звістка дає надію, що залишається відкритим вікно можливостей для того, щоб витягти всіх інших - і бранців з окупованих територій, і політв'язнів Кремля», - зазначила вона.

«Дуже переживаємо, що так довго не вдається витягти тебе. Але от хочеться напередодні твого дня народження, коли люди відзначають день народження в колі найдорожчих і найближчих сказати важливі речі. Тобі вдалося збудувати найважливіше - прекрасну родину», - продовжила Геращенко.

Читайте також: Представники української діаспори у Франції привітали Сущенка

«Тобі самому вдалося стати певним символом, що твоє ім'я знають не лише в Укрінформі, не лише в журналістському та політичному середовищі України, а твоє ім'я звучить в дуже багатьох високих кабінетах світу. І я впевнена, що цей спільний тиск, спільна боротьба за тебе, спільна підтримка, в першу чергу твоїх сильних жінок - твоєї мами, твоєї дружини, твоєї доньки, твого хлопчика прекрасного - вона дасть результат», - наголосила вона.

Як повідомляв Укрінформ, 8 лютого, в день народження Сущенка, представники української влади, відомі музиканти та журналісти записали для нього відеопривітання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-