Представники української діаспори у Франції привітали Сущенка

Представники української діаспори у Франції привітали Сущенка

Укрінформ
Об'єднання українців Франції привітало незаконно затриманого у Росії власного кореспондента Укрінформу Романа Сущенка з 49-річчям.

Текст привітання надіслав до агентства голова Об'єднання Богдан Білогоцький (Білот).

«Вітаємо Романа Сущенка з нагоди дня народження! Ми переконані, що завдяки заходам українських патріотів він буде звільнений і зможе вести нормальне життя, як родинне, так і професійне», - написав голова Об'єднання українців Франції.

Білогоцький наголосив: «Тоді як на Заході Москва видає масивну дезінформацію, у Російській Федерації можна довільно арештувати та незаконно ув'язнити людину. Коли людина є громадянином України, а ще й журналістом, того вивляється достатнім, щоб цим виправдовувати московський цинізм і його ненависть до чесної інформації і до вільного українства взагалі».

Він запевнив у тому, що Об’єднання беззастережно підтримує всі заходи, спрмовані на визволення українських бранців Кремля.

«Об'єднання Українців Франції продовжуватиме боротьбу за справедливу справу й надалі привертатиме увагу французьких мас-медіа. Ми не забуваємо Романа!» - додав очільник організації.

Читайте також: Клімкін записав привітання для Сущенка

Сьогодні 497-й день, як український журналіст Роман Сущенко перебуває за гратами. Його на порушення міжнародних правил затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

До дня народження колеги з Укрінформу, де Сущенко працює з 2002 року, провели вітальний флешмоб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-