Клімкін - Сущенку: Ми будемо робити все,  щоб тебе звільнити

Клімкін - Сущенку: Ми будемо робити все, щоб тебе звільнити

Відео
Укрінформ
Голова МЗС Павло Клімкін привітав із днем народження незаконно затриманого у Росії власного кореспондента Укрінформу Романа Сущенка та розповів, як під час нещодавнього візиту до Франції говорив про нього з французькими колегами.

Про це міністр сказав у своєму відеопривітанні.

«Романе, з днем народження! Здоров’я тобі, незламності духу і сьогодні думати про рідних і близьких. Я б дуже хотів, щоб вони були з тобою саме в цей день, і дуже сподіваюся, що всі інші такі дні, всі інші справжні свята вони будуть з тобою. А ми будемо робити все, ... щоб тебе звільнити. Ми це обов’язково зробимо. Декілька днів тому я про це говорив у Парижі. І з ким тільки не буду зустрічатися – завжди це для мене буде дуже особливим, оскільки це стосовно тебе, це стосовно всіх тих, хто зараз у російських в’язницях. Здоров'я і, все ж таки, бойового настрою», - наголосив Клімкін.

Також українського журналіста привітало і Міністерство закордонних справ України.

"Романе, вітаємо з днем народження! Стійкості вам! Стіни впадуть! Віримо у вашу свободу і боремось за неї", - написала речниця МЗС Мар'яна Беца.

Рядками з вірша Тараса Шевченка привітав нашого колегу з днем народження і офіційний представник Департаменту консульської служби МЗС Василь Кирилич.

"Ну що б, здавалося, слова... Та серце б'ється - ожива, як їх почує - слова підтримки і віри у близьку свободу, якої так потребує #РоманСущенко. Ті слова ділом стануть - розкуються незабаром "заковані люде", - написав він у Twitter.

Як повідомляв Укрінформ, 8 лютого, в день народження незаконно заарештованого в Росії кореспондента Укрінформу Романа Сущенка представники українського уряду, відомі музиканти та журналісти записали відеопривітання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-