Сущенко зустрінеться з дружиною і дочкою 23 січня

Сущенко зустрінеться з дружиною і дочкою 23 січня

Укрінформ
Побачення незаконно заарештованого в Москві українського журналіста Романа Сущенка з дружиною і дочкою відбудеться в СІЗО "Лефортово" 23 січня.

Про це повідомив адвокат Сущенка Марк Фейгін у коментарі Укрінформу.

"Думаю, вже можна повідомити, що близькі зможуть відвідати Романа Сущенка в Лефортово наступного тижня - 23 січня", - сказав Фейгін.

Він також повідомив, що в понеділок його підзахисного відвідував консул України в Москві Геннадій Брескаленко; до кінця січня планується ще одне відвідування.

Як повідомлялося, 16 січня Фейгін розповів, що Сущенку дозволили побачення з дружиною і дочкою, яке має відбутися найближчим часом.

Поточний термін тримання Сущенка під вартою - до 30 січня 2018 року. Орієнтовно 25-27 січня відбудеться засідання щодо продовження арешту. Суд по справі Сущенка може розпочатися не раніше лютого.

Читайте також: Суд у справі Сущенка почнеться не раніше лютого - адвокат

Власного кореспондента Укрінформу у Франції Сущенка, порушуючи міжнародні правила, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув із приватною поїздкою.

7 жовтня йому було висунено звинувачення у "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ спростували цю заяву.

Сущенко працює в Українському національному інформаційному агентстві Укрінформ з 2002 року, а власним кореспондентом у Франції - з 2010 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-