Адвокат розповів про стан здоров'я Сущенка

Адвокат розповів про стан здоров'я Сущенка

Ексклюзив
Укрінформ
Стан здоров'я незаконно утримуваного у СІЗО "Лефортово" українського журналіста Романа Сущенка у цілому задовільний.

Про це повідомив його адвокат Марк Фейгін у коментарі Укрінформу.

"В цілому стан здоров'я у Романа Володимировича задовільний. За одним винятком - останнім часом зуби викликають побоювання. Не критично, проте неприємно. Я працюю над цим питанням - якась медична допомога буде надана найближчим часом", - сказав Фейгін.

За його словами, стоматологічні проблеми - найбільш поширені у місцях тримання під вартою. Це відбувається через незбалансоване харчування та низький рівень надання стоматологічної медичної допомоги.

Читайте також: Сущенко зустрінеться з дружиною і дочкою 23 січня

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Сущенка на порушення міжнародних правил затримали 30 вересня 2016 року у Москві, куди він прибув із приватною поїздкою.

7 жовтня йому було висунуте обвинувачення у "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ спростували цю заяву.

Поточний термін утримання Сущенка під вартою - до 30 січня 2018 року. Орієнтовно 25-27 січня відбудеться засідання щодо продовження арешту. Суд у справі Сущенка може розпочатися не раніше лютого.

Сущенко працює в Українському національному інформаційному агентстві Укрінформ з 2002 року, а власним кореспондентом у Франції - з 2010 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-