Сущенко привітав зі святами колег і керівників країни

Сущенко привітав зі святами колег і керівників країни

Укрінформ
Адвокат Марк Фейгін, який захищає українського журналіста Романа Сущенко, заарештованого в Москві, розповів про те, що його підзахисний написав кілька вітальних листів.

Про це він повідомив Укрінформу.

«Роман відправив до редакції Укрінформу, де він працює, листи з привітаннями до свят. Також він письмово привітав з Новим роком і Різдвом Президента України Петра Порошенка, першого віце-спікера Верховної Ради Ірину Геращенко, главу МЗС Павла Клімкіна, міністра інформполітики Юрія Стеця», - сказав Фейгін.

Він навів кілька рядків з побажань його підзахисного, спрямованих, зокрема, главі держави: «Сьогодні, незважаючи на тугу за Батьківщиною, рідними, і всупереч іншим труднощам я з оптимізмом і глибокою вірою в справедливість дивлюся в майбутнє. Вірячи в цінність і повагу до людського життя, сподіваюся на те, що 2018 рік принесе всім нам довгоочікувану благу звістку про припинення кровопролиття і відновлення миру на нашій Українській землі».

Читайте також: Сущенко привітав співвітчизників з Різдвом та Новим роком

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, в порушення міжнародних правил, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. 7 жовтня йому було висунуто звинувачення в шпигунстві. У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. В ГУР МОУ спростували цю заяву.

27 листопада Мосміськсуд продовжив термін утримання під вартою Сущенко на два місяці - до 30 січня 2018 року. Суд, ймовірно, почнеться в січні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-