Сущенко привітав співвітчизників з Різдвом та Новим роком

Сущенко привітав співвітчизників з Різдвом та Новим роком

Лист
Укрінформ
Журналіст Укрінформу Роман Сущенко, заарештований у Москві, привітав співвітчизників з Різдвом та Новим роком.

Копія листа від Сущенка є в Укрінформі.

«Розумні, сильні та творчі чоловіки й жінки, шановні мої співвітчизники, щиро вітаю вас зі світлим святом Різдва Христа та Новим роком. Нехай 2018 рік виправдає ваші очікування, зміцнить дух і волю, примножить сили, статки і життєву енергію», - написав Сущенко.

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, порушуючи міжнародні правила, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. 7 жовтня йому було пред'явлено обвинувачення в шпигунстві. У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ спростували цю заяву.

Читайте також: Романа Сущенка нагородили орденом Сахарова "За мужність"

27 листопада 2017 року Мосміськсуд продовжив термін тримання під вартою Сущенка на два місяці - до 30 січня 2018 року. Суд, імовірно, розпочнеться в січні. Як повідомлялося раніше, Сущенку загрожує 20 років ув'язнення, якщо він не визнає вину.

Зараз Сущенко та його адвокат знайомляться з матеріалами слідства. Початок суду орієнтовно очікується в середині-наприкінці січня наступного року.

Фото: AFP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-