Сущенко вже знайомиться з 9-м томом справи - адвокат

Сущенко вже знайомиться з 9-м томом справи - адвокат

Укрінформ
Адвокат українського журналіста Романа Сущенка, заарештованого в Москві, Марк Фейгін розповів, як йде ознайомлення з матеріалами слідства.

Про це він повідомив Укрінформу.

«Напередодні відвідував свого підзахисного. Ми з ним знайомимося з матеріалами справи. Роман Володимирович зараз вивчає дев'ятий том (із десяти, поданих слідством, - ред.)», - сказав Фейгін.

Адвокат також уточнив, що у Сущенка нормальний стан здоров'я. Крім ознайомлення з матеріалами справи він стежить за новинами, останнім часом особливо уважно – за ходом обміну полонених, здійсненого Україною.

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, в порушення міжнародних правил, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. 7 жовтня йому було пред'явлено звинувачення в шпигунстві. У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. В ГУР МОУ спростували цю заяву.

Читайте також: Порошенко доручив відновити переговори з РФ щодо повернення політв'язнів

27 листопада Мосміськсуд продовжив термін утримання під вартою Сущенко на два місяці - до 30 січня 2018 року. Суд, ймовірно, почнеться в січні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-