На Сущенка продовжують тиснути, пропонуючи визнати провину - адвокат

На Сущенка продовжують тиснути, пропонуючи визнати провину - адвокат

Укрінформ
На власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, заарештованого у Москві, продовжують чинити психологічний тиск з метою домогтися визнання провини.

Про це адвокат Марк Фейгін повідомив кореспонденту Укрінформу.

"У п'ятницю на ознайомленні з великим шостим томом справи, ймовірно, побачуся із Романом Сущенком. Тоді ж візьму участь в жеребкуванні адвокатів на відвідування підзахисних у СІЗО Лефортово наступного тижня. Також можу сказати, що на Романа Володимировича продовжують чинити психологічний тиск, пропонуючи визнати провину", - сказав Фейгін.

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, на порушення міжнародних правил, затримали 30 вересня 2016 року у Москві, куди він прибув із приватною поїздкою. 7 жовтня йому було висунуте звинувачення у "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ спростували цю заяву.

Читайте також: Сущенку "обіцяють" 20 років, якщо він не визнає провину - адвокат

27 листопада Мосміськсуд продовжив термін утримання під вартою Сущенка на два місяці - до 30 січня 2018 року. Суд, ймовірно, почнеться у січні. Як повідомлялося раніше, Роману Сущенку "обіцяють" 20 років терміну, якщо він не визнає провини.

Як відомо, у 2015 році Північно-Кавказький окружний військовий суд засудив українського кінорежисера Олега Сенцова до 20 років позбавлення волі у колонії суворого режиму. До того саме такий термін йому обіцяли у разі невизнання провини та відмови співпрацювати зі слідством.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-