Продовження арешту для Сущенка розглядатимуть в Мосміськсуді - адвокат

Продовження арешту для Сущенка розглядатимуть в Мосміськсуді - адвокат

Укрінформ
Марк Фейгін, який захищає незаконно ув'язненого у Москві українського журналіста Романа Сущенка, уточнив, що засідання про продовження строку арешту Сущенка буде проходити в Мосміськсуді.

Про це він повідомив кореспондентові Укрінформу.

"Нагадаю, що термін утримання під вартою Сущенка закінчується 30 вересня. І тоді ж виповниться рівно рік з моменту затримання. Тому засідання про продовження строку арешту Сущенка проходитиме не в райсуді, а більш високій інстанції - Мосміськсуді», - сказав Фейгін.

Він також повідомив, що минулого тижня двічі відвідував свого підзахисного. У четвер Романа Сущенка відвідав консул України Брескаленко Геннадій.

Читайте також: Джапарова: В ОБСЄ будуть займатися справами Сущенко та інших українських журналістів

Як відомо, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, порушуючи міжнародні правила, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. 7 жовтня йому було пред'явлено звинувачення у "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. В ГУР МОУ спростували цю заяву. Чинний термін утримання Сущенка під вартою закінчується 30 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-