Сущенко у  «Лефортово»  малює картини ручкою, чаєм і лушпинням з цибулі

Сущенко у «Лефортово» малює картини ручкою, чаєм і лушпинням з цибулі

Фото
Укрінформ
Журналіст Укрінформу Роман Сущенко, якого незаконно затримали в Москві, надіслав новий малюнок – пейзаж швейцарського міста Женева.

Про це розповіла дочка журналіста Юлія Сущенко, повідомляє Укрінформ.

«Сьогодні отримала нову партію листів від нашого Романа Сущенка, датовану квітнем-травнем. Батько намалював ще один шедевр - цього разу Женеву», - повідомила вона.

За словами доньки Сущенка, листи з «Лефортово» пішли лише 13 липня, хоча написані були декілька місяців тому.

Як вказав сам Сущенко, малюнок формату А4 він створив за допомогою паперу, кулькової ручки, чаю та лушпиння цибулі.

Це другий малюнок, який намалював український журналіст в ув’язненні в СІЗО «Лефортово». До цього він зобразив вид на французьку столицю Париж.

Раніше адвокат ув'язненого у Москві українського журналіста Романа Сущенко Марк Фейгін повідомив, що його підзахисному надано дозвіл на побачення з дружиною й дочкою, а також право на ще один дзвінок - сину.

Власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, в порушення міжнародних правил, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому було пред'явлено звинувачення у "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. В ГУР МОУ спростували цю заяву.

Термін утримання Сущенка під вартою було продовжено до 30 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-