Вітальні листівки від Сущенка з 8 березня російські тюремники перевіряли 4 місяці

Вітальні листівки від Сущенка з 8 березня російські тюремники перевіряли 4 місяці

Укрінформ
Від журналіста Укрінформу Романа Сущенка, якого незаконно затримали в Москві, надійшли вітальні листівки з 8 березня, підписані ще чотири місяці тому, а також малюнок як символічний подарунок.

Про це розповіла дочка журналіста Юлія Сущенко, повідомляє Укрінформ.

"Папа відправив кілька вітальних листівок напередодні 8 березня - 27 лютого, рівно чотири місяці тому. Серед них - привітання сім'ї і колегам з агентства «Укрінформ»", - зазначила вона.

Роман Сущенко подякував усім колегам за підтримку.

«Дорогі і шановні колеги, милі жінки Укрінформу! Дозвольте мені привітати Вас з Міжнародним жіночим днем. Бажаю Вам незабутніх весняних днів, зігрітих щастям і теплом, любов'ю і турботою, ніжністю та чоловічою увагою. Спасибі, що Ви пам'ятаєте і підтримуєте», - написав Сущенко.

Також журналіст відправив малюнок з видом на французьку столицю Париж. На звороті малюнка Сущенко вказав, що створив його за допомогою паперу, чорнила і водного розчину з цибулиння.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні, 27 червня, Лефортовський районний Москви суд продовжив термін утримання під вартою Сущенка ще на три місяці, до 30 вересня.

Власного кореспондента агентства у Франції Романа Сущенка, в порушення міжнародних правил, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому було висунуто обвинувачення в «шпигунстві». У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ спростували цю заяву.

Термін утримання Сущенка під вартою в Росії було продовжено до 30 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-