Роман Сущенко привітав з днем народження доньку

Роман Сущенко привітав з днем народження доньку

Укрінформ
Незаконно заарештований в Москві кореспондент Укрінформу Роман Сущенко привітав з днем народження дочку Юлію, яка також працює в Укрінформі.

Про це розповів адвокат Сущенка Марк Фейгін.

"Зараз відправлятиму телеграму від Романа дочці Юлі з привітанням. Але медіа, напевно, працюють швидше. Отже ось текст привітання: "Юлечко, рідна донечка! Вітаю з днем народження. Будь щаслива, здорова і успішна. Ти моя гордість, люблю тебе. До швидкого. Тато", - повідомив адвокат.

За його словами, Сущенко також написав листи в МЕМОРІАЛ, главі Євроазіайського департаменту HRW Рейчел Денбар, а також Президенту України Петру Порошенку.

Раніше Фейгін повідомляв, що його підзахисному дозволили три телефонні дзвінки близьким родичам, два з яких вже зроблені, також отримано дозвіл на побачення з близькими.

Власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, порушуючи міжнародні правила, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

Читайте також: Порошенко на "нормандських переговорах" нагадав про Сенцова та Сущенка

7 жовтня йому було висунуто обвинувачення в "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ спростували цю заяву.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-