Адвокат вважає, що у справі Сущенка

Адвокат вважає, що у справі Сущенка "хороші перспективи"

Укрінформ
Захисник незаконно затриманого в Росії кореспондента Укрінформу Романа Сущенка Марк Фейгін вважає, що у справі Сущенка "хороші перспективи", оскільки "це питання обговорюється на рівні голів держав".

Про це Фейгін розповів в інтерв'ю Радіо Свобода.

"Коли його (Сущенка - ред.) відпустять, залежить не від адвоката, а від низки обставин, причому в основному політичних. Взагалі, такі історії залежать в основному від рівня ухвалення рішень: що вищий цей рівень, то швидше буде досягнуто результату. Я сподіваюся, що у Романа Сущенка дуже хороші перспективи саме в силу цих причин. Це питання обговорюється на рівні голів держав. І тільки там воно може вирішитися. Я розраховую на те, що це станеться в осяжному майбутньому", - сказав Фейгін.

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Сущенка, в порушення міжнародних правил, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув із приватною поїздкою.

7 жовтня йому висунили звинувачення у "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ спростували цю заяву.

18 травня в Мосміськсуді в скарзі на продовження утримання під вартою Сущенка було відмовлено.

Фото: @FeyginMark

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-