Захист клопотатиме про побачення Сущенка з сім'єю

Захист клопотатиме про побачення Сущенка з сім'єю

Укрінформ
Адвокат незаконно затриманого в Росії кореспондента Укрінформу Романа Сущенка Марк Фейгін заявив, що він з його підзахисним клопотатимуть про побачення з дружиною і донькою затриманого.

Про це адвокат повідомив кореспондентові Укрінформу.

"У нашому клопотанні сьогодні традиційно відмовили. На жаль. Зате дуже важливою новиною вважаю те, що дозволили дзвінок матері Романа. Відповідний дозвіл у Сущенка на руках. Також клопотатимемо про побачення з дружиною і, ймовірно, донькою", - сказав Фейгін.

На його думку, у захисту є хороші шанси отримати дозвіл на побачення Романа Сущенка не лише з дружиною Анжелою, а й з донькою Юлією Сущенко.

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Сущенка, порушуючи міжнародні правила, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому було висунуто обвинувачення у "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ спростували цю заяву.

18 травня в Мосміськсуді у скарзі на продовження тримання під вартою Сущенку було відмовлено.

Сущенко працює в Українському національному інформаційному агентстві "Укрінформ" з 2002 року, а власним кореспондентом у Франції - з 2010 року.

Фото: @FeyginMark

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-