Мосміськсуд відхилив скаргу на продовження терміну утримання під вартою Сущенка - Фейгін

Мосміськсуд відхилив скаргу на продовження терміну утримання під вартою Сущенка - Фейгін

Укрінформ
Мосміськсуд відхилив скаргу адвоката Марка Фейгіна на рішення суду про продовження утримання під вартою до 30 червня незаконно затриманого в Росії кореспондента Укрінформу Романа Сущенко.

Про це адвокат повідомив у своєму Twitter.

"Скарга на продовження терміну утримання під вартою Романа Сущенко Мосміськсудом відхилена", - написав він.

Раніше адвокат повідомив, що слідство дозволило Роману Сущенку зробити телефонний дзвінок матері.

Напередодні Фейгіна не пустили в Лефортово до Сущенка. Адвокат припустив, що недопуск в СІЗО пов'язаний з "хворобливою реакцією Путіна на слова Порошенка про телефонну розмову".

Як повідомлялося, 14 травня Президент України Петро Порошенко повідомив, що під час останньої телефонної розмови з Володимиром Путіним обговорював ситуацію, що склалася навколо заарештованого у РФ українського громадянина Сущенко.

Власного кореспондента Укрінформу у Франції Сущенка в порушення міжнародних правил затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому було висунуто звинувачення у "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. В ГУР МОУ спростували цю заяву.

Сущенко працює в Українському національному інформаційному агентстві "Укрінформ" з 2002 року, а власним кореспондентом у Франції - з 2010 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-