Перша ліга: «Карпати» дотиснули «Полтаву», «Металург» програв аутсайдеру

Перша ліга: «Карпати» дотиснули «Полтаву», «Металург» програв аутсайдеру

Укрінформ
Футболісти «Карпат» у компенсований час вирвали перемогу у «Полтави» і лідирують у чемпіонській групі Першої ліги.

Це був центральний поєдинок стартового туру другого етапу. Суперники не змогли задіяти бойові склади, зокрема у львів’ян був відсутній легіонер Владислав Бабогло, якого викликали до збірної Молдови. Його відсутність у центрі оборони відчувалася, передає Укрінформ. 

Зате на правому фланзі півзахисту за львів'ян дебютував француз Джаред Хаса, який минулої осені виступав за ізраїльський «Маккабі» з Петах-Тікви. Проте, незважаючи на активність, не йому судилося стати героєм матчу.

Основні події розгорталися у другому таймі. На його початку львів’янин Павло Полегенько ефектним ударом відкрив рахунок. Але на 58-й хвилині з поля було вилучено стопера господарів Богдана Векляка, і за 20 хвилин полтавець Микола Бужин вирівняв становище - 1:1. Проте це не вибило «зелено-білих» із колії. Навіть граючи в меншості, вони шукали нагоду відзначитися й були винагороджені. У компенсований час за гру рукою у своєму штрафному майданчику гості були покарані 11-метровим. Невгамовний Полегенько чітко виконав вирок - 2:1.

Читайте також: У п'ятницю поновився чемпіонат Україні з футболу у Першій лізі

У групі вибування на перший погляд несподіваний результат (1:4) було зафіксовано у поєдинку лідера, «Металурга», з аутсайдером-  «Хустом». Проте розгром запорізької команди для фахівців був очікуваним, адже під час зимової перерви «Металург» залишили аж 17 футболістів, тоді як закарпатці, навпаки, зміцнили лави.

Фото: ФК «Карпати».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-