Сьогодні українські хокеїсти стартують в олімпійській прекваліфікації

Сьогодні українські хокеїсти стартують в олімпійській прекваліфікації

Укрінформ
8 лютого о 21.00 за київським часом національна збірна України з хокею розпочне у польському місті Сосновець перший матч олімпійського прекваліфікаційного турніру. 

Суперниками нашої команди будуть хокеїсти Республіки Корея. 

Корейці ще до старту турніру провели два поспіль спаринги. Спочатку поступилися (0:6) полякам, а потім - нашій команді (3:4). Корейська команда в обох товариських матчах демонструвала гру на високих швидкостях. Власне, швидкість та ігрова дисципліна - ті риси, які відзначають дії наших суперників.

Українці ж на єдиний товариський матч вийшли без п’ятірки провідних виконавців - капітана Ігоря Мережка, іншого оборонця Артура Чолача, нападників Іллі Коренчука, Олександра Пересунька і Євгена Фадеєва. 

«Команда Кореї спускається дуже низько під час захисту власних воріт. Ми знали це і казали хлопцям, що треба підіймати шайбу до синьої лінії, кидати і робити перед воротами трафік. Це спрацювало», - прокоментував товариську гру наставник збірної України Дмитро Христич.

Читайте також: Відомий розклад матчів хокеїстів України в олімпійській прекваліфікації

Негативним моментом є те, що дві шайби українці пропустили у меншості. Причому обидва рази розіграли зайвого корейці швидко. За словами Христича, вади у грі в нерівних складах доведеться усувати вже під час турніру. 

Матч Україна - Республіка Корея буде доступним на телеканалі «Суспільне.Спорт» і на Youtube-каналі ФХУ. 

Фото: fhu.com.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-