В Олімпійському селищі Каннина привітали нових мешканців

В Олімпійському селищі Каннина привітали нових мешканців

Укрінформ
Під кінець першого тижня змагань IV Юнацьких Олімпійських ігор у Канвондо (Республыка Корея), в головному олімпійському селищі, яке розташоване в місті Каннин, відбулася ротація спортсменів.

Виступи на Юнацьких іграх завершили стрибуни на лижах з трампліна, біатлоністи, скелетоністи, представники санного спорту, шорт-треку та сноубордингу. Вони вже відбули з Олімпіади - хтось додому, а хтось продовжувати свій міжнародний змагальний сезон, передає Укрінформ. 

Натомість до селища прибули команди з фристайлу (слоупстайл та біг-ейр), керлінгу, лижних гонок, лижного двоборства і фігурного катання.

Відбулася установча зустріч нових мешканців селища зі штабом української команди та керівництвом НОК України. Спортсмени та тренери були ознайомлені з правилами перебування в селищі, режимом роботи їдальні та транспортного хабу, графіком тренувань, а також процедурою допінг-контролю.

З вітальним словом та побажанням успіхів до спортсменів звернувся віцепрезидент НОК України Олексій Перевезенцев, шеф місії олімпійської збірної Іван Бондарчук та голова  Нацiонального антидопiнгового центру (НАДЦ) Сергій Попик. 

Читайте також: Скелетоніст Ярослав Лавренюк - срібний призер Юнацьких Олімпійських ігор

Зазначимо, що в іншому селищі Ігор, яке розташоване у гірському кластері у Чонсоні, проживають команди з гірськолижного спорту та фристайлу (могул).

Фото: facebook.com/olympicua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-