Перша група футболістів київського «Динамо» пройшла медогляд

Перша група футболістів київського «Динамо» пройшла медогляд

Укрінформ
12 січня закінчилася відпустка для футболістів першої команди київського футбольного клубу «Динамо».

Група гравців завітала до столичної клініки «Добробут» задля традиційної процедури - проходження обовʼязкового медогляду, передає Укрінформ. 

Сьогодні до лікарів завітали воротарі Георгій Бущан та Денис Ігнатенко, захисники Костянтин Вівчаренко, Максим Дячук, Денис Попов, Крістіан Біловар, Владислав Дубінчак, півзахисники Олександр Караваєв, Олександр Андрієвський, Назар Волошин, Владислав Кабаєв, Володимир Бражко, Віталій Буяльський, Микола Шапаренко та нападник Владислав Ванат.

Як зазначив лікар «біло-синіх» Ігор Конівець, ні в кого з гравців немає скарг на здоровʼя чи проблем із зайвою вагою після відпустки, тож до кожного з лікарів динамівці заходили без особливих побоювань. 

Футболісти здали повний спектр аналізів, відвідали фахових спеціалістів, при цьому у перервах між відвідуванням кабінетів активно ділилися один із одним останніми новинами.

Читайте також: Відомо, з ким «Динамо» гратиме на зборах у Туреччині

Вже увечері на команду чекає перше тренування у 2024 році на заміській клубній базі у Віті-Литовській. А завтра медичне обстеження належить пройти іншій групі футболістів. Тож, підготовка до поновлення сезону-2023/2024 розпочалася.

Фото: fcdynamo.com. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-