«Аль-Наср» розгромив «Аль-Іттіхад» у чемпіонаті Саудівської Аравії

«Аль-Наср» розгромив «Аль-Іттіхад» у чемпіонаті Саудівської Аравії

Укрінформ
Роналду оформив дубль.

«Аль-Наср» обіграв «Аль-Іттіхад» у виїзному матчі 17-го туру чемпіонату Саудівської Аравії – 5:2, передає Укрінформ.

За команду господарів вийшли французи Нголо Канте та Карім Бензема, а також екс-півзахисник «Ліверпуля» Фабіньо. Їм протистояли такі гравці як Емерік Лапорт, Алекс Тельєс, Марцело Брозович, Секу Фофана, Отавіу, Таліска, Садіо Мане і Кріштіану Роналду.

Господарі відкрили рахунок – Бензема забезпечив асистом марокканця Абдерразака Хамдалла. У відповідь Роналду забив із пенальті, а ближче до кінця тайму Таліска вивів гостей уперед. У дебюті другого тайму дубль на свій рахунок записав Хамдалла.

Кульмінацією матчу стала подія в середині другої половини – Фабіньо у своєму штрафному майданчику відмахнувся від суперника, привізши пенальті і отримавши другу жовту картку. Роналду забив свій 19-й гол у цьому чемпіонаті. Наприкінці  матчу підопічні Луїша Каштру двічі впіймали суперника на контратаках – Таліска та Отавіу по черзі виводили Мане на удар.

Читайте також: Анатолій Трубін - голкіпер року за версією «Українського футболу»

Велика перемога дозволила «Аль-Насру» набрати 43 очки і не відстати від лідера «Аль-Хіляля», «Аль-Іттіхад» зазнав третьої поразки поспіль і залишився на шостому місці.

Фото: Getty Images 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-