Леся Цуренко: Буду дуже щаслива запрошенню до збірної наступного року

Леся Цуренко: Буду дуже щаслива запрошенню до збірної наступного року

Укрінформ
Українська тенісистка Леся Цуренко прокоментувала інформацію про те, що Фонд Еліни Світоліної керуватиме національною збірною в Кубку Біллі Джин Кінг у найближчі чотири роки.

Спортсменка зазначила, що вірить у позитивні результати нашої команди, передає Укрінформ. 

«Я знала про це рішення за деякий час до офіційного оголошення і ставлюся до нього дуже позитивно. Це щось таке нове і свіже для українського тенісу, для жіночої збірної. Я думаю, це має дати значний поштовх у розвитку, і ми як команда зможемо досягти чудових результатів. Дуже вірю в позитивне майбутнє. Чи побачимо ми тепер Лесю Цуренко в збірній? Думаю, що побачимо. Звичайно, я буду дуже щаслива, якщо мене запросять до команди наступного року. Буду рада взяти участь у матчах Кубка Біллі Джин Кінг, а в перспективі й зіграти на Олімпіаді в Парижі. Звісно ми розуміємо, що з Олімпіадою поки що є нюанси, але якщо наша команда братиме участь в Іграх, я планую там виступити», - сказала Леся Цуренко.

Читайте також: Цуренко відкриє тенісний сезон на одному турнірі зі Світоліною

Леся уперше зіграла за національну збірну 2011 року і відтоді взяла участь у 18-ти матчевих поєдинках. Цуренко зіграла 24 матчі в одиночному розряді (11 перемог) і 6 у парному (4 перемоги). 

Востаннє в матчах збірної тенісистка грала у лютому 2020 року, коли наша команда виступала у груповому турнірі Першої Євро-африканської групи.

Фото: btu.org.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-