Мінмолодьспорту співпрацюватиме зі спортивними організаціями у питаннях реабілітації ветеранів та інвалідів

Мінмолодьспорту співпрацюватиме зі спортивними організаціями у питаннях реабілітації ветеранів та інвалідів

Укрінформ
Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт зустрівся із головою громадської організації Асоціація сприяння фізичній реабілітації осіб з інвалідністю «Звитяга Нескорених» Василем Вірастюком та президентом Федерації стронгмену України Сергієм Конюшком.

Під час зустрічі було підписано тристоронній меморандум про співробітництво у сфері фізичної культури та спорту задля розвитку українського суспільства, залучення всіх груп населення до систематичних занять фізичною культурою та спортом, передає Укрінформ. 

Сторони домовилися співпрацювати у сфері організації та проведення спільних заходів щодо реалізації фізкультурно-спортивної реабілітації всіх груп населення, у тому числі ветеранів війни та осіб з інвалідністю, та залучення їх до регулярних занять фізичною культурою та спортом.

Читайте також: Харлан отримала нагороду найкращої спортсменки липня за версією НОК

Меморандум також передбачає проведення інформаційно-просвітницької роботи з популяризації та утвердження здорового способу життя, підвищення рівня обізнаності з основ збереження здоров’я, сприяння формуванню відповідального ставлення до власного здоров’я всіх верств населення, формування у людей  свідомої потреби у руховій активності тощо.

Фото: mms.gov.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-